Primele imagini cu Karmen Minune, după ce a anunțat că s-a despărțit de soț! Unde și în compania cui au filmat-o paparazzii Spynews.ro / PAPARAZZI

Primele imagini cu Karmen Minune, după ce a anunțat că s-a despărțit de soț! Unde și în compania cui au filmat-o paparazzii Spynews.ro / PAPARAZZI

Karmen Minune a anunțat că ea și Bogdan Căplescu, bărbatul cu care era căsătorită de cinci ani, au ajuns la despărțire. Ruptura s-ar fi produs în urmă cu două luni, dar fiica lui Adrian Minune a dat vestea separării luni după amiază, atunci când spunea că ea și soțul au rămas în relații bune, mai ales că al mijloc este și un copil. Iată cum a fost surprinsă după anunțul despărțirii.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Karmen Minune și Bogdan Căplescu se cunosc de șase ani, iar în 2019, cei doi s-au căsătorit civil și au devenit părinți de fetiță. Cei doi o au împreună pe Sofia, în vârstă de cinci ani. De-a lungul relației lor, fiica lui Adrian Minune și soțul ei au trecut prin mai multe momente complicate, despre care spuneau că le-au gestionat cu greu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Karmen Minune, primele imagini după anunțul despărțirii de soțul ei, Bogdan Căplescu

Și după ce a anunțat despărțirea, pentru Karmen Minune, prioritară este, evident, fetița ei. De curând, paparazzii au surprins-o pe fiica cea mare a lui Adrian Minune alături de Sofia.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cântăreața a fost văzută în timp ce își duce fetița la grădiniță. O lasă pe Sofia în interior, iar mai apoi, după alte câteva minute, este surprinsă în timp ce iese din grădiniță și merge până la un magazin, de unde cumpără două sticle de apă. Se întoarce la grădiniță, iar mai apoi după alte câteva minute, se urcă în mașină și pleacă.

Karmen Minune declara că Bogdan Căplescu va face parte, în continuare, din viața fiicei lor

Atunci când a declarat că ea și Bogdan Căplescu nu mai formează un cuplu, Karmen Minune mai spunea că fostul soț va fi, în continuare, prezent în viața Sofiei. Tot atunci, cântăreața mai spunea că preferă să țină subiectul legat de separarea de tatăl fiicei ei departe de ochii curioșilor, astfel încât fetița lor să nu aibă de suferit.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191