Adriana Simionescu și tatăl fetiței ei s-au despărțit la aproximativ două luni după ce au devenit soț și soție. Fiica lui Adrian Minune a recunoscut că aveau probleme în relație

Adriana Simionescu și tatăl fetiței ei s-au despărțit la aproximativ două luni după ce au devenit soț și soție. Fiica lui Adrian Minune a recunoscut că aveau probleme în relație

Pe data de 14 iulie 2024, Adriana Simionescu ajungea în fața altarului pentru a-și uni destinul cu cel al tatălui fetiței sale. Cei doi au devenit atunci soț și soție în fața lui Dumnezeu, iar nunta a fost una cu fast. La nici două luni, iată însă că fiica lui Adrian Minune și bărbatul alături de care spera că își va petrece tot restul vieții s-au despărțit.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

S-au căsătorit în urmă cu aproximativ două luni, însă în momentul de față nu mai formează un cuplu. Potrivit informațiilor oferite de reporterul Xtra Night Show, Adriana Simionescu și soțul ei, Nicu, și-ar fi spus, de fapt, „adio” la o săptămână de la nunta cu fast.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Înainte să se afle despre despărțire, Adriana Simionescu a recunoscut că avea probleme în relație

La scurt timp după ce a devenit mamă, înainte să ajungă în fața altarului și să îi jure iubire tatălui fetiței sale, Adriana Simionescu declara, în cadrul unui podcast, că ea și partenerul ei au avut parte de discuții tensionate chiar și în perioada în care ea a fost însărcinată.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Fiica lui Adrian Minune povestea cu ceva vreme în urmă că relația ei cu Nicu s-a schimbat de când a rămas însărcinată. Tânăra a recunoscut că tatăl copilului i-a fost alături pe toată perioada sarcinii, dar spune că s-au și certat destul de mult.

La acel moment, Adriana Simionescu îl descria pe tatăl fetiței ei ca fiind un soț iubitor, bun și cald, și spunea că după ce fetița lor a venit pe lume s-au reîndrăgostit. Iată însă că în cele din urmă au decis că cel mai bine le-ar fi să meargă pe drumuri separate.

Adriana Simionescu a devenit mamă pentru prima dată în luna iunie a anului 2023

Adriana Simionescu și bărbatul alături de care aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste o bună perioadă de timp au devenit părinți pentru prima dată în luna iunie a anului 2023.

La acel moment, sora ei, Karmen, a ales să împărtășească fanilor de pe rețelele de socializare prima imagine cu fetița care a fost numită Noa Zenayda.

”Bine ai venit pe lume, îngeraș! Noa Zenayda!”, a fost mesajul scris de Karmen în descrierea fotografiei în care apare nepoțica ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191