Tzancă Uraganu și Alina Marymar, nași de botez. Ce ținute spectaculoase au avut manelistul și iubita sa / FOTO

Tzancă Uraganu și Alina Marymar, nași de botez. Ce ținute spectaculoase au avut manelistul și iubita sa / FOTO

Tzancă Uraganu și Alina Marymar au fost nașii de botez ai unei fetițe frumoase. Selena Maria a fost micuța creștinată, iar părinții spirituali au atras toate privirile datorită ținutelor pe care le-au ales. Atât costumul manelistului, cât și rochia iubitei sale au fost alese perfect, după gusturile lor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Tzancă Uraganu și Alina Marymar au fost nașii de botez ai unei fetițe frumoase pe nume Selena Maria. Cei doi au optat pentru ținute extravagante și s-au asortat foarte bine. Pe rețelele de socializare au publicat mai multe imagini de la marele eveniment la care au participat.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Tzancă Uraganu și Alina Marymar au fost nași de botez

Tzancă Uraganu și Alina Marymar formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc și au arătat cât de puternică este iubirea lor. Cei doi au fost nașii unei fetițe frumoase în cursul zilei de ieri, când au participat la un botez cu mare fast. Pe rețelele de socializare au publicat numeroase fotografii și se poate observa ținutele spectaculoase pe care le-au purtat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Manelistul și iubita sa au strălucit în adevărat sens al cuvântului. Au ales ținute albe, iar toată lumea au fost cu ochii pe ei. În timp ce Tzancă Uraganu a purtat un costum alb, iar Alina Marymar o rochie lungă, cu decolteu în aceeași culoare, ce îi pune în evidență formele.

Alina Marymar, declarație pentru Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu și Alina Marymar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și au demonstrat că mereu se întorc unul în brațele celuilalt. Iubita manelistului este foarte atentă cu el și îi arată cât de mult îl iubește. De mai multe ori i-a făcut declarații în mediul online, pentru a vedea și fanii cuplului ce relație frumoasă au.

Alina Marymar a oferit și un sfat urmăritorilor săi. Pe contul ei de Instagram a scris că are nevoie de o persoană care să o susțină, să o asculte și să sărbătorească fiecare reușită împreună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191