Ancheta în cazul dentistei ucise în Brăila se apropie de final. Suspectul este acuzat de încă o faptă. Motivul crimei

Ancheta în cazul dentistei ucise în Brăila se apropie de final. Suspectul este acuzat de încă o faptă. Motivul crimei

Noi detalii din ancheta uciderii doctoriței din Brăila. Bărbatul acuzat că a ucis dentista este urmărit penal atât pentru omor calificat cât și pentru tâlhărie. Procurorii spun că el a folosit telefonul victimei și cardul de credit pentru a scoate trei sume mari de bani.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dana Costache, jurnalist Digi24: Ancheta în cazul uciderii doctoriței stomatolog din Brăila se apropie de final, la aproape două luni de la crimă. Astfel, Maricel Mihai, bărbatul care se află în arest preventiv i-ar fi luat viața doctoriței pentru a o tâlhări, spun anchetatorii. Telefonul femeii nu a fost găsit, dar probele arată că bărbatul i-a furat doctoriței și cardul bancar de pe care individul a extras de 3 ori sume importante de bani de la mai multe bancomate.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Inculpatul va fi trimis în judecată nu doar pentru omor calificat, ci și pentru tâlhărie calificată, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Individul nu-și recunoaște fapta.

La jumătatea lunii iulie, o femeie medic stomatolog în Brăila a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit în cabinetul medical.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191