Denisa și Delia nu ar fi singurele victime ale celui supranumit „Șacalul”. Alte patru femei ar fi sfârșit tragic în același mod

Denisa și Delia nu ar fi singurele victime ale celui supranumit „Șacalul”. Alte patru femei ar fi sfârșit tragic în același mod

„Șacalul”, presupusul criminal al Deliei și Denisei, ar fi făcut și alte victime. Bărbatul ar fi ucis încă patru femei și ar fi acționat la fel. Le-ar fi racolat, ca mai apoi să le lase fără bunuri și să le sugrume.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Denisa și Delia au murit în același mod, au stabilit medicii legiști la necropsie. Ambele au fost sugrumate, după ce ar fi fost racolate și li s-ar fi furat bunurile. „Șacalul” nu le-ar fi ucis doar pe cele două, ci ar fi omorât și alte patru femei în același mod.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Presupusul criminal din Constanța ar fi ucis și alte patru femei

Potrivit Antena 3 CNN, „Șacalul” ar fi ucis alte patru femei. Bărbatul ar fi acționat la fel ca în cazul celorlalte două victime. Le-ar fi racolat, iar mai apoi le-ar fi ucis, ca ulterior să le lase fără bunuri.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De altfel, anchetatorii iau în calcul și varianta ca „Șacalul” să fi încearcă să manipuleze data în care a fost ucisă Delia, prima victimă, găsită moartă într-un apartament din Mamaia Nord. Ar fi pornit aerul condiționat la temperatură maximă, astfel încât trupul neînsuflețit să se descompună mai repede.

„Șacalul” susține că este nevinovat

În schimb, presupusul criminal spune că nu este vinovat, iar de la cea de-a doua femeie ar fi cumpărat mașina, cu care a făcut accident în seara respectivă, după ce îi aruncase trupul pe un câmp. Întrebat dacă o cunoaște, „Șacalul” declara că a văzut-o pe cea de-a doua victimă pentru prima dată la mare, iar de atunci nu ar mai fi avut legătură.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191