Cum o împacă Tzancă Uraganu pe Marymar, după ce a călcat strâmb! Greșeala se plătește! Confesiuni exclusive / VIDEO

Cum o împacă Tzancă Uraganu pe Marymar, după ce a călcat strâmb! Greșeala se plătește! Confesiuni exclusive / VIDEO

Cum o împacă Tzancă Uraganu pe Marymar, după ce calcă strâmb. Manelistul este conștient și admite că „greșeala” se plătește. Artistul face declarații exclusive despre „gagici”, dar și despre câtă grijă are de telefonul lui.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu câteva zile, familia lui Tzancă Uraganu s-a mărit. Asta după ce Lambada, prima soție a manelistului, a adus pe lume al treile copil. Manelistul mai are o fetiță cu Marymar, actuala parteneră.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Încurcate mai sunt căile Însă, Tzancă Uraganu știe cel mai bine ce să facă atunci când greșește în fața partenerei sale. Manelistul bagă adânc mâna în buzunar și „rezolvă problema”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Reporterii l-au surprins pe Tzancă Uraganu la ieșirea de pe scenă, acolo unde, fanele au sărit, la propriu, pe artist. Am reușit să îl „salvăm” din „ghearele ispitei” și l-am luat la întrebări.

Și, cum telefonul mobil crează foarte multe certuri în familii, atunci când corespondența este înteleasă greș Am fost curioși să aflăm cât de transparent este Tzancă Uraganu. Dar, am aflat și ce spune artistul despre micile escapade ale bărbaților.

Ei bine, acum e acum! Greșeala se plătește și da, trebuie să fi deștept să știi cum să îți împaci partenera. Și, nu o spunem noi, ci chiar Tzancă Uraganu, care de curând a devenit tată, însă nu cu actuala parteneră, ci cu fosta.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191