Accident în Blejoi, pe DJ101I: Două şoferițe şi-au făcut maşinile zob. Amândouă au ajuns la spital

Accident în Blejoi, pe DJ101I: Două şoferițe şi-au făcut maşinile zob. Amândouă au ajuns la spital

Un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme s-a produs astazi, in jurul orei 13:30, in Blejoi, pe drumul judetean 101I.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit IJP Prahova, la volanul celor doua masini se aflau doua soferite, iar in urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat intr-un copac.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ambele femei au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ce spune Politia:

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești, au fost sesizați la data de 2 octombrie a.c, despre producerea unui accident rutier pe Drumul Județean 101I, în localitatea Blejoi.

Din primele cercetări la fața locului polițiștii au constatat faptul că o femeie de 52 de ani care conducea un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de către o altă femeie de 49 de ani și ulterior primul autoturism ar fi acroșat un copac aflat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarelor auto, care au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Acestea au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191