Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc religios. Primele imagini cu cei doi mireasă și mire. Momente emoționante de la biserică / GALERIE FOTO

Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc religios. Primele imagini cu cei doi mireasă și mire. Momente emoționante de la biserică / GALERIE FOTO

Zi importantă pentru Lora și Ionuț Ghenu! Cei doi trăiesc din nou, mari emoții, la mai bine de două săptămâni de când s-au căsătorit civil. Artista și soțul ei urmează să devină o familie și în fața lui Dumnezeu astăzi. Imagini emoționante de la biserică.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Zâmbitori și ținându-se de mână, așa au sosit Lora și Ionuț Ghenu la biserica unde se vor căsători religios. După nouă ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu devin o familie și în fața lui Dumnezeu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În urmă cu mai bine de două săptămâni, pe 19 septembrie, au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor. Primele imagini cu cei doi îmbrăcați în mire și mireasă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc religios astăzi

Încă dinainte să vină ziua cea mare, Lora spunea că își dorește ceva deosebit pentru momentul în care va fi mireasă. Artista declara că s-a pregătit din timp de cel mai important eveniment din viața lor și că nu a fost genul de mireasă care să se streseze.

Cântăreața a strălucit în ziua cea mare, căci a purtat o rochie cu o crăpătură pe picior, la care a asortat un voal lung și un buchet din orhidee. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos, asta pentru că a optat pentru un costum format dintr-un sacou vișiniu, o cămașă albă și pantaloni negri.

Artista și soțul ei au sosit în jurul orei la biserica unde se vor căsători, acolo unde erau deja prezenți câțiva dintre membrii celor două familii și prietenii lor. Pe parcurs, au mai venit și alți invitați. Mirii s-au salutat, i-au îmbrățișat pe cei dragi și au făcut câteva poze înainte de a începe cununia religioasă.

Vor avea 300 de invitați la nuntă

Lora declara în urmă cu mai puțin de o lună că ea și Ionuț Ghenu nu și-au dorit o nuntă fastuoasă, cu mulți invitați, așa că 300 de persoane le vor fi alături la petrecerea din această seară, care se anunță una memorabilă, după cum spunea chiar ea.

Tot atunci, Lora mai spunea că își dorește să fie invitat la nunta ei și că a avut o echipă întreagă care s-a ocupat în cel mai mic detaliu ca totul să fie impecabil.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191