Nunta momentului în showbiz! Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, eveniment de clasă! Filmări exclusive din interior | VIDEO

Nunta momentului în showbiz! Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, eveniment de clasă! Filmări exclusive din interior | VIDEO

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc astăzi! Vedeta și soțul ei au pregătit în discreție una dintre cele mai elegante nunți din showbiz! îți prezintă imagini exclusive din interiorul evenimentului de clasă!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Au decis să își ducă relația la următorul nivel și să își unească destinele astăzi, într-un cadru de vis, alături de cele mai importante persoane din viețile lor!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit astăzi

Cei doi au vorbit dintotdeauna cu discreție despre relația lor de iubire, iar acest lucru se întâmplă și cu privire la nunta lor! Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit astăzi și au alături de ei cele mai apropiate persoane, cu care celebrează cel mai frumos moment din relația lor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Așa cum era de așteptat, Monica Bîrlădeanu strălucește în rochia de mireasă și este, ca de obicei, un exemplu de eleganță și rafinament. Vedeta are parte de o zi cu totul specială astăzi și trăiește cele mai frumoase clipe.

îți prezintă în exclusivitate imagini din interiorul evenimentului de clasă din showbizul din România. Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut parte de un moment special la dansul mirilor.

Povestea de dragoste dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au o relație de iubire de un an. Cei doi au fost foarte discreți cu viața privată și au vorbit rar despre relația lor. Ei bine, pe măsură ce lunile au trecut, relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă și puternică.

În urmă cu mai mult timp, Monica Bîrlădeanu a vorbit despre imaginea bărbatului ideal în ceea ce o privește, iar sentimentele sunt cele după care se ghidează.

Vedeta a mărturisit va spune ”da” unui bărbat pe care îl dorește în viața ei, nu de care ar avea nevoie. Iată că viața a fost generoasă cu ea din acest punct de vedere, căci și-a cunoscut sufletul pereche.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191