A ales moartea la doar 19 ani. Bogdan a fost găsit fără viață chiar de mama sa, în curtea casei din Brăila. S-a spânzurat fără să lase un bilet de adio

A ales moartea la doar 19 ani. Bogdan a fost găsit fără viață chiar de mama sa, în curtea casei din Brăila. S-a spânzurat fără să lase un bilet de adio

Bogdan era pasionat de culturism. Avea 19 ani și o viață lungă înainte, însă nimeni nu știe ce durere l-a făcut să-și ia viața. Mama băiatului a fost cea care i-a găsit trupul fără viața, agățat în curtea casei. A sunat imediat la poliție, însă fie ei era deja mort. 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Adolescentul nu a lăsat niciun bilet de adio care să-i explice gestul extrem.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„La data de 26 iunie , în jurul orei 19:15, Poliția Orașului Ianca au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-ar fi spânzurat.  Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, în localitatea Oprisenești, în curtea unui imobil fiind găsit un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Brăila, fără a prezenta urme de violență. Un echipaj al ambulantei a intervenit la fața locului, declarând decesul tânărului în cauză. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit unui comunicat al IPJ Brăila.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191