A câștigat 20 de milioane de dolari la loto, dar nu a spus nimănui! De ce continuă să meargă la muncă și să păstreze secretul

A câștigat 20 de milioane de dolari la loto, dar nu a spus nimănui! De ce continuă să meargă la muncă și să păstreze secretul

Un bărbat a recunoscut, recent, că a câștigat la loto 20 de milioane de dolari. A ținut, însă totul secret chiar și față de copiii lui. Omul spune că primul lucru pe care l-a făcut a fost să caute informații despre cei care au mai luat sume mari de bani la loto și s-a îngrozit: mulți au murit. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

A câștigat la loto, dar ține secret acest lucru

O persoană în vârstă de 50 de ani a câștigat la loto nu mai puțin de 20 de milioane de dolari, însă nu a cheluit prea mult din ei. Preferă ca acest căștig să rămână un secret pentru el, scrie A fost cazul și unui fericit câștigător la loto care nu a cheltuit nimic din suma impresionantă pe care a câștigat-o, ba chiar mai mult de atât, continuă să meargă la muncă și să țină secret câștigul și față de copiii adolescenți pe care-i are.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„Am câștigat la loto o sumă mare, alături de un grup de colegi de munca. Nu am spus absolut nimănui cu excepția soției și a unui frate. Nu mai știe nimeni”, și-a început povestea bărbatul. „După ce am plătit impozitul pe premiu, am rămas cu 20 de milioane de dolari”. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Unul din cinci câștigători pierd totul în 10 ani”

„Primul lucru pe care l-am făcut în momentul în care am câștigat a fost să caut informații despre ce s-a întâmplat cu alți câștigători de premii mari. Unul din cinci câștigători pierd totul în 10 ani și unul dintre lucrurile pe care toți le spun este faptul că încep să te caute toate rudele, toți cunoscuții să-ți ceară bani și să se aștepte să plătești tu pentru tot”, a declarat bărbatul.

„De exemplu, am schimbat acoperișul casei mamei mele. Când m-a întrebat de unde am atâția bani, i-am zis că m-am folosit de banii pe care i-am moștenit de la unchiul soției,” a povestit fericitul câștigător. 

 Blestemul câștigătorilor de la Loto 6/49

De ceva vreme există și o legendă a blestemelor căzute asupra celor care au câștigat de fiecare dată la Loto. Un astfel de caz s-a întâmplat cu cel care câștiga în 2015 la Loto 5/40 de lei. Cu banii câștigați botoșăneanul Gheorghe Ciubotariu avea să-și cumpere un Volkswagen-ul Touran. Din păcate, în 2016 avea să-și găsească sfârșitul în mașina cumpărată cu banii câștigați.

Cazuri inexplicabile au avut loc și în alte țări, precum Italia. Aici, la începutul anilor 2000, o familie avea să câștige la Loto o sumă importantă. Dar fericirea nu a durat mult, întreaga familie murind în urma unui accident de mașină.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191