A crezut că a dat lovitura, însă a avut un șoc. Un spaniol a găsit 60.000 de dolari în pereții casei, când renova. De ce nu-i poate folosi: „Nu se poate”

A crezut că a dat lovitura, însă a avut un șoc. Un spaniol a găsit 60.000 de dolari în pereții casei, când renova. De ce nu-i poate folosi: „Nu se poate”

Toño Piñeiro își renova casa în care urma să se uite, când a găsit în pereții acesteia o adevărată avere. Bărbatul a găsit în interiorul pereților aproximativ de dolari. A crezut că norocul e de partea lui, însă entuziasmul nu a durat pentru mult timp, relatează Mirror.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Se pare că banii găsiți erau vechi, iar Banca Spaniei nu va mai accepta bancnotele care alcătuiesc cele nouă milioane de pesete, asta pentru că au fost scoase din circuit cu peste 20 de ani în urmă, în 2002. Devastat de vești, Toño a încercat să găsească o soluție cu banca.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„I-am sunat, dar mi-au spus că nu se mai poate”, a spus bărbatul.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Toño a explicat că acea casa a fost abandonată timp de patru decenii înainte de descoperire făcută de el, iar el a cumpărat-o după ce a văzut un anunț de vânzare pe Facebook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191