A cumpărat broccoli, dar când a ajuns acasă a avut parte de un șoc: „O să mă fac că nu văd”

A cumpărat broccoli, dar când a ajuns acasă a avut parte de un șoc: „O să mă fac că nu văd”

A cumpărat broccoli de la supermarket, însă când a ajuns acasă, ce a găsit în legumele care credea că sunt perfecte pentru a fi mâncate, a șocat-o. Femeia a dezvăluit pățania de care a avut parte pe rețelele de socializare, trimițând și un semnal de alarmă. Ce a găsit în broccoli?

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

O femeie a avut parte de un șoc după ce a cumpărat broccoli dintr-un supermarket. Credea că legumele sunt perfecte pentru a fi mâncate, însă nu toate ingredientele erau bune de cină, după cum chiar ea avea să dezvăluie pe rețelele de socializare, trimițând și un semnal de alarmă. Ce a găsit aceasta în broccoli?

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Așadar, într-un videoclip publicat pe platforma de socializare TikTok, femeia a arătat că în broccoli erau cel puțin zece gândaci bine înfipți, pe care nici nu măcar i-ar fi văzut dacă nu ar fi stat să spele leguma cu atenție. Șocată de ce a găsit, a vrut să le transmită și să-i atenționeze pe urmăritorii săi să spele mereu legumele de la supermarket, chiar dacă se spune că acestea au fost curățate în prealabil, pentru că nu se știe ce surprize mai ascund aceastea.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

În ciuda faptului că unele persoane s-au arătat uimite de această descoperire și chiar au spus că probabil au mâncat mulți asemenea gândaci de pe legume de-a lungul vieții, altele s-au amuzat pe seama postării și au ținut să facă haz de necaz. „O să mă prefac că nu m-am uitat la asta”, „Mă întreb câte din astea am mâncat…”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Cei care au ales să facă haz de necaz au susținut că pizza și gogoșile nu mai ascund în ele astfel de insecte și sunt mult mai sigure pentru consum decât mâncarea sănătoasă. „Gogoșile nu au gândaci în ele”, a spus un internaut. „Pizza nu mi-a făcut niciodată așa ceva”, a adăugat un altul pe TikTok.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191