A fost găsit Daniel, băiețelul de 9 ani dispărut de două zile în Botiz. Copilul a fost căutat inclusiv cu elicopter și drone

A fost găsit Daniel, băiețelul de 9 ani dispărut de două zile în Botiz. Copilul a fost căutat inclusiv cu elicopter și drone

UPDATE: Deznodământ fericit în cazul băiețelului de 9 ani care a dispărut în urmă cu două zile din Botiz, județul Satu Mare. Copilașul a fost găsit într-un parc, de consilierul primarului din localitate. Din primele informații, Daniel ar fi fost trimis de bunică să aibă grijă de vaci, dar s-a rătăcit.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Populaţia din judeţul Satu Mare a primit, miercuri, mesaje RO-Alert despre copilul de 9 ani din localitatea Botiz, care a plecat de două zile de acasă şi nu a mai revenit.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Persoana dispărută, Riciceac Daniel Paul, a plecat de la domiciliu în data de 4 septembrie şi nu a mai revenit la locuinţă. Semnalmente: înălţime aproximativă metri, greutate aproximativă 35 de kilograme, ochi căprui, păr şaten, faţă ovală. La momentul dispariţiei, acesta purta un pulover de culoare verde, pantaloni lungi de culoare închisă, încălţăminte tip sport de culoare alb şi un chipiu de culoare negru”, au precizat reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Persoanele care deţin informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. 

Inspectoratul General de Aviație a trimis un elicopter pentru a survola zona în căutarea copilului. Aparatul de zbor a fost surprins în zona DN 19, intersecția cu DN 1C, care duce spre Halmeu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191