A fost închis restaurantul lui Pescobar din Herăstrău! Șeful ANPC, șocat de ce au găsit inspectorii: ”Nu sunt respectate…” / FOTO

A fost închis restaurantul lui Pescobar din Herăstrău! Șeful ANPC, șocat de ce au găsit inspectorii: ”Nu sunt respectate…” / FOTO

Inspectorii ANPC au închis restaurantul lui Pescobar din Herăstrău! În urma unor controale amănunțite, neregulile pe care le-au găsit în bucătăria restaurantului și în modul în care era păstrată marfa, i-a șocat atât pe inspectori, cât și pe șeful ANPC, Horia Constantinescu!

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Cel mai mediatizat restaurant din Herăstrău a fost închis! După ce au închis shaormeria lui Tzancă Uraganu din Ploiești, în luna august, inspectorii ANPC au dat lovitura la Taverna Racilor, unul dintre ele mai cunoscute și respectate restaurante din București. Șeful ANPC a explicat ce reguli a încălcat Pescobar și de ce a fost luată această decizie.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Inspectorii ANPC au închis restaurantul lui Pescobar

Inspectorii ANPC au făcut verificări la restaurantul Taverna Racilor, deținută de celebrul Pescobar, iar ceea ce au găsit i-a surprins. Horia Constantinescu a dezvăluit că neregulile se referă la condițiile în care era păstrată marfa. Aceasta era ținută în camioane de pe aleea Parcului Herăstrău, în condiții și temperaturi nepotrivite.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Acest lucru duce la deteriorarea mărfii, iar sănătatea clienților restaurantului de lux ar fi pusă în pericol. Mai mult, este important de știut că inspectorii ANPC i-au mai făcut sesizări lui Pescobar cu privire la remedierea unor probleme din trecut, referitoare tot la aceste condiții, însă se pare că acestea nu au fost rezolvate. Din acest motiv, restaurantul său va fi închis timp de 12 luni.

”Cred că cea mai importantă dintre abateri este modul în care acest operator economic depozitează, transportă și gestionează produsele din pește și similare acestora, despre care cu toții știm că au un potențial negativ asupra sănătății omului, în condițiile în care nu sunt respectate exigențele minimale. (…)

Au fost luate în cascadă și alte măsuri corespunzătoare cu privire la suspendarea activități. Ori iată că, în mai puțin de șase luni, acesta nu înțelege să respecte lucrurile pe care colegii mei le-au transmis în documentele încheiate în perioada precedentă, motiv pentru care înțeleg că a fost propusă închiderea pe o perioadă de la șase la 12 luni”, a declarat Horia Constantinescu, șeful ANPC, conform Antena 3 CNN.

Milionarul a mai avut probleme în trecut

Nu este prima dată când Pescobar are probleme. Milionarul controversat din București a fost prins de polițiști în timp ce conducea cu 145 km/h, chiar dacă limita legală era de 60 km/h.

Pescobar a rămas fără carnet de conducere timp de 120 de zile. De asemenea, acesta a fost nevoit să plătească și o sancțiune de lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191