A început procesul tragediei de la 2 mai – Părinții victimelor cer schimbarea încadrării faptelor

A început procesul tragediei de la 2 mai – Părinții victimelor cer schimbarea încadrării faptelor

Părinții victimelor lui Vlad Pascu cer schimbarea încadrării faptelor din ucidere în culpă în omor. „Indiferent de pedeapsă, nu ne va alina durerea, dar să nu scape nepedepsit. Aș fi vrut să văd cum arată cel care ne-a omorât copilul”, spune mama Robertei, tânăra ucisă în accidentul din 2 Mai.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Primul termen al accidentului din august anul trecut se judecă la Constanța, toate părțile fiind chemate în fața magistraților.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Părinții victimelor lui Vlad Pascu vor schimbarea încadrării faptelor din ucidere în culpă în omor, a declarat mama Robertei Dragomir, tânăra ucisă de tânărul care a condus drogat: „Vrem pedeapsă mai aspră. Din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ți-ai asumat”.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Întrebată dacă ar fi vrut să îl vadă pe Pascu, mama Robertei a răspuns: „Poate da. Aș fi vrut să văd cum arată cel care ne-a omorât copilul”.

Indiferent de pedeapsa pe care o va primi Pascu, „nu ne va alina durerea”, spune femeia, „dar nici să scape nepedepsit. Asta este ceea ce ne doare pe noi”.

Deocamdată, Vlad Pascu este judecat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului, după ce, pe 19 august, drogat fiind, a intrat cu mașina într-un grup de opt tineri, la 2 Mai și i-a ucis pe doi dintre ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191