A început Şcoala Politică a OFSD: Delegația prahoveană, condusă de dr. Beatrice Gajman, preşedinte OFSD Prahova

A început Şcoala Politică a OFSD: Delegația prahoveană, condusă de dr. Beatrice Gajman, preşedinte OFSD Prahova

Organizația Femeilor Social Democrate desfășoară, în perioada 6 – 7 octombrie, la Palatul Parlamentului, Școala Politică a OFSD.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

La acest eveniment important pentru doamnele social democrate, județul Prahova este reprezentat de președinta Organizației Județene de Femei, dr. Beatrice Gajman, împreună cu senatorul Laura Moagher, deputatul Rodica Paraschiv si Florica Popa, viceprimarul comunei Alunis.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Printre temele abordate s-au numărat cele legate de bunele practici în administrația locală, de îmbunătățirea cadrului legislativ pentru absorția fondurilor europene, precum și cele legate de sistemul sanitar românesc, ca o prioritate de guvernare.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

La dezbateri au luat parte și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, dar și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191