„A intrat perfectă şi a plecat moartă”. Daiana şi-a pierdut viaţa la 25 de ani după ce a plătit 9.000 de euro pentru o operaţie estetică, în Brazilia

„A intrat perfectă şi a plecat moartă”. Daiana şi-a pierdut viaţa la 25 de ani după ce a plătit 9.000 de euro pentru o operaţie estetică, în Brazilia

Daiana Loy de Oliveira Freire a mers la o evaluare preoperatorie marți, 12 septembrie. O zi mai târziu, în timpul operației sub anestezie, a avut complicații. Potrivit chirurgului ei de la Spitalul Jacob Facuri din Goiânia, Brazilia, ritmul cardiac i-a încetinit pe măsură ce inciziile de liposucție erau închise. Apoi a făcut un stop cardiac și a murit, relatează Mirror.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Fata nu avea probleme de sănătate

Chirurgul plastician Bruno Granieri a spus că el și echipa sa medicală au încercat să o resusciteze timp de 3 ore, dar fără rezultat. Tatăl ei devastat, Duilio Alves Freire, a spus: „Avea 25 de ani, fără nicio boală, era într-o formă perfectă înainte de a intra la operație și a ieșit moartă”.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Poliția din statul Goiás investighează acum cazul după ce familia Daianei a raportat incidentul. Ei tratează moartea ei ca „accidentală” până la primirea raportului medico-legal.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Economiile de ani de zile au dus-o spre moarte

Unchiul ei, Gilberto Martins, a spus că Daiana a plătit de lire sterline pentru procedură „cu banii economisiți”. A fost înmormântată în orașul ei natal, Itaberaí, pe 14 septembrie.

Dayana a lucrat ca asistent de birou după ce a studiat dreptul. Gilberto a descris-o drept o „fată vibrantă. Era o fată foarte responsabilă şi bună. Educată, independentă. Întotdeauna a avut grijă de noi, mai ales de bunica și de mama ei”. „A avut mulți prieteni. A fost întotdeauna o persoană foarte veselă și foarte atentă cu totul și cu toată lumea”, a adăugat tatăl ei.

Avocatul lui Granieri, Luciana Castro, a declarat într-un comunicat: „Mai presus de toate, medicul acuzat regretă profund pierderea pacientului său și este la dispoziție familiei pentru lămuriri suplimentare. În ceea ce privește faptele, informăm că, din cauza îndatoririi de confidențialitate, medicul nu poate oferi detalii tehnice despre caz, sub sancțiunea încălcării prevederilor Codului de etică medicală precum și a Codului penal brazilian. Vom fi disponibili, însoțind și furnizând toate informațiile pertinente cazului; suntem disponibili. Medicul acuzat este pe deplin convins de faptele sale și nu s-a făcut nimic în afara tehnicii medicale indicate în cauză.”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191