A murit Carl Weathers, actorul cunoscut pentru rolurile sale din „Rocky”, „Predator” și „The Mandalorian”

A murit Carl Weathers, actorul cunoscut pentru rolurile sale din „Rocky”, „Predator” și „The Mandalorian”

Carl Weathers, actorul care a devenit celebru după rolul Apollo Creed din seria filmelor „Rocky” și cunoscut și pentru aparițiile sale din filmul „Predator” sau, mai recent, serialul „The Mandalorian” din universul Războiului Stelelor, a murit la vârsta de 76 de ani, informează CNN.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Actorul „a murit liniștit acasă” joi, a declarat agentul său, Matt Luber. Cauza morții sale nu a fost făcută publică.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Carl a fost o persoană excepțională care a trăit o viață extraordinară”, a precizat familia sa într-un anunț făcut public pentru CNN. „Prin contribuția sa adusă filmului, televiziunii, artelor și sportului, și-a lăsat amprenta sa unică și a devenit o figură recunoscută în întreag lume de generații diferite de fani. A fost un frate, tată, bunic, partener și prieten iubit”.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Carl Weathers a fost un jucător de fotbal american care a avut inclusiv o scurtă carieră de profesionist la Oakland Raiders și în liga canadiană de fotbal. În anii 1970, Weathers a renunțat la fotbal și s-a dedicat carierei cinematografice.

După succesul din filmele „Rocky”, în care a jucat alături de Sylvester Stallone, Weathers a devenit o figură cunoscută în filmele de acțiune din anii 1980, culminând cu rolul din filmul „Predator” (1987), cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal. Mai recent, Carl Weathers a jucat și în serialul „The Mandalorian” (2019-2023), primul serial de acțiune inspirat din universul Star Wars.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191