A murit cu câteva ore înainte de prima zi de școală, din cauza unei boli nemiloase. Micuța de 4 ani din UK probase uniforma, însă n-a mai apucat s-o poarte în clasă

A murit cu câteva ore înainte de prima zi de școală, din cauza unei boli nemiloase. Micuța de 4 ani din UK probase uniforma, însă n-a mai apucat s-o poarte în clasă

Rose O’Leary se lupta cu o boală rară la inimă. În ciuda faptului că a suferit mai multe operații grele de-a lungul timpului, ea a rămas la fel de curajoasă în fața durerii. Părinții ei, Katie O’Leary-Hall și Sue O’Leary-Hall, din Pool-in-Wharfedale, Leeds, au fost devastați când au aflat că micuța lor suferea de boala rară, care afectează doar unul din de oameni, relatează Mirror.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Această afecțiune apare atunci când aorta, artera primară a inimii, nu se formează complet. Micuța a luptat până în ultima clipă, iar cea mai de preț armă a ei împotriva bolii a fost curajul. Din păcate, boala a fost mai puternică. Ea a murit cu doar câteva ore înainte de a se bucura de prima ei zi de școală mult așteptată și, în mod tragic, chiar fusese fotografiată în uniforma ei. Nimeni nu știa că nu va mai apuca să o poarte în prima zi de școală. Rose a suferit o intervenție chirurgicală pe 15 august a acestui an, urmată de o ajustare a stimulatorului cardiac pe 24 august.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

După asta, totul a mers bine. A început să se miște, nu vorbea foarte mult, dar a spus „Bună mami. Totul a mers oribil, oribil de prost”, a declarat mama copilei.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Situația s-a înrăutățit când Katie a primit un telefon prin care a informat-o că Rose „s-a prăbușit”. Deși medicii au încercat să facă orice pentru a o salva, creierul ei nu a primit suficient oxigen și au fost nevoiți să-i oprească aparatele de susținere a vieții.

Obișnuiam să o numesc petarda mea mică. Era cu adevărat, foarte răutăcioasă, dar și foarte iubitoare. A făcut totul la 100%. îi păsa, iubea 100%. Era pur și simplu incredibilă, toată lumea o venera”, a declarat sfâșiată mama copilei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191