A murit mama lui Cătălin Bordea! Comediantul trece prin momente dificile 

A murit mama lui Cătălin Bordea! Comediantul trece prin momente dificile 

Doliu în familia lui Cătălin Bordea! Comediantul trece prin momente dificile după ce mama lui s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani. Femeia a pierdut lupta cu o boală cruntă.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

După divorțul de Livia Eftimie, Cătălin Bordea trece, din nou, prin momente dificile. Mama comediantului s-a stins din viață, la vârsta de 55 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

A murit mama lui Cătălin Bordea

Mama lui Cătălin Bordea, Mihaela, a decedat cu puțin timp în urmă, la vârsta de 55 de ani. De-a lungul anilor, comediantul a preferat să fie discret cu viața personală, cu ceva timp în urmă a vorbit deschis despre boala cu care s-a confruntat mama sa în ultimii ani și care, de curând, recidivase.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Cu ceva vreme în urmă, Cătălin Bordea și-a anunțat fanii cu privire la starea de sănătate a mamei sale, printr-un mesaj emoționant, unde își exprima regretul pentru tot ce se întâmplă.

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să “deranjeze” pe nimeni. Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis:”Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit”, a scris Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

După o luptă crâncenă cu boala, mama lui Cătălin Bordea a fost răpusă de cancer. Acum, comediantul se pregătește să o conducă pe ultimul drum pe cea care i-a dat viață.

Cătălin Bordea a fost părăsit de tatăl său la vârsta de 2 ani

La vârsta de doar 2 ani, Cătălin Bordea a fost părăsit de tatăl său. Comediantul a recunoscut că bărbatul nu și-a dorit să fie tată, și chiar i-a cerut mamei sale să facă avort, cât timp era însărcinată.

Comediantul povestea că a fost crescut de bunica lui, care i-a fost a doua mamă.

„Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată. Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată”, povestea Cătălin Bordea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191