A murit Mioara Roman! Fosta soție a lui Petre Roman avea 84 de ani

A murit Mioara Roman! Fosta soție a lui Petre Roman avea 84 de ani

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a murit! Femeia s-a stins din viață, noaptea trecută, în urma unui stop cardio-respirator, în centrul de recuperare unde era internată de mai mult timp.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Veste tristă în lumea showbiz-ului românesc. Mioara Roman, mama Oanei Roman, s-a stins din viață noaptea trecută, la vârsta de 84 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Fosta soție a lui Petre Roman s-a confruntat în ultima vreme cu mai multe probleme de sănătatea, însă din păcate a pierdut lupta cu boala.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

A murit Mioara Roman, mama Oanei Roman

Fosta soție a lui Petre Roman suferea de mai multe afecțiuni, iar în luna octombrie a anului trecut a fost din nou operată, după cum anunța chiar atunci fiica ei, Oana Roman. Ea se afla de o bună vreme într-un centru de recuperare de lux, acolo unde medicii îi monitorizau permanent starea ei de sănătate.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Vestea morții a picat ca un trăsnet pentru fiica ei, Oana Roman, care devastată de durere a postat în această dimineață și un mesaj emoționant pe pagina ei de socializare, acolo unde anunță decesul mamei sale.

Mioara Roman a decedat în somn

De asemenea, în exclusivitate pentru , Oana Roman ne-a povestit că ieri totul era bine, nimic nu avea să prevestească ceea ce urma, și că moartea mamei sale a survenit în cursul nopții, la ora 1, în urma unui stop cardio-respirator. Mioara Roman a decedat în somn.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191