A murit Natașa Raab! În 2020, actrița fusese diagnosticată cu boala Parkinson / FOTO

A murit Natașa Raab! În 2020, actrița fusese diagnosticată cu boala Parkinson / FOTO

Un nou deces în lumea mondenă din România întristează o țară întreagă! În urmă cu puțin s-a aflat că Natașa Raab, cunoscuta actriță de la noi, a trecut în neființă la vârsta de 70 de ani.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Natașa Raab, cunoscuta actriță de la noi, a încetat din viață, în urmă cu foarte puțin timp, la vârsta de 70 de ani. Se știe că, în anul 2020, aceasta a fost diagnosticată cu boala Parkinson, veste care i-a provocat o mare suferiță în acea perioadă.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Natașa Raab a murit

Despre actrița Natașa Raab cunoaștem că s-a născut în localitatea Huedin, din județul Cluj, la 15 iulie 1953. În schimb, se mai știe că, în adolescență, Natasa Raab cânta jazz pe scena Casei de Cultură a Studenților și a Casei Armatei din Cluj.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mai mult decât atât, actrița a cântat muzică populară la Ansamblul Mărțișorul, a studiat canto cu Stela Simonetti și a jucat pe scenă Teatrului Național de la Cluj, împreună cu actorul George Motoi.

De-a lungul anilor, Natasa Raab a absolvit liceul Gheorghe Barițiu din Cluj-Napoca și București, la clasa profesorului Mircea Albulescu, promoția 1988, în timp ce între 1979 și 1988 a fost model la Centrul de Creație UCECOM.

După absolvire ea a devenit actriță la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova, dar a colaborat și cu Teatrul Odeon din București.

A jucat în spectacole de anvergură

Totodată, ea a jucat în spectacole ca: „…Escu” de T. Mușătescu, O masă pe cinste de G. Astalos, Pragul albastru de Sârbu, Ferma animalelor de George Orwell, Tărâmuri întunecate de Harding Lernay, Hamlet de W. Shakespeare, Nașterea de C. Voiculescu, Vacanță în Guadelupa de Pierre Sauvil și Eric Assous, Omul cu mârțoaga de George Ciprian, Valsul hazardului de Victor HaTm, Romeo și Julieta de W. Shakespeare, etc.

Și asta nu este tot. Ea a mai jucat și în filme: Lola – în serialul Lumini și umbre, Ligia – în Adela, regia Mircea Veroiu, Rodica – în Acordați circumstanțe atenuante, regia Lucian Bratu, Maria – în Există joi, regia Adrian Petringenaru, Ana – în Vis de ianuarie, regia M. Oprișescu, Vecina – în Autor necunoscut, regia Dan Pița, Năstăsica – în Martori dispăruți, regia Dan Mironescu, Năstăsica – în Lacrima cerului, regia Adrian Istrătescu, Hellene – în Somnul insulei, regia Mircea Veroiu, Soția ambasadorului american – în Amen, regia Costa Gavras, Hangița Tomii – în Întoarcerea lui Păcală, regia Geo Saizescu, Nina – în Serialul TV La urgență, Hermina Dumbravă – în Inimă de țigan și Regina.

În ultima perioadă din viața ei, Natașa Raab s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Se pare că, după boala autoimună cu care a fost diagnosticată și care i-a afectat vorbirea și memoria, medicii i-au pus artistei încă un diagnostic crunt: Parkinson!

CITEȘTE ȘI: Actrița Natașa Raab este de negăsit. Când a vorbit ultima dată cu Florin Zamfirescu: „Am încercat să dau de ea…” / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191