A murit pompierul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia! Bărbatul și-a pierdut viața într-un accident rutier

A murit pompierul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia! Bărbatul și-a pierdut viața într-un accident rutier

Bogdan Georgian Puşcoi, fostul şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, cel care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia în anul 2023, a murit. Potrivit primelor informații, bărbatul și-a pierdut viața într-un accident rutier. Soția lui a anunțat când va avea loc înmormântarea.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Fostul şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, cel care, în anul 2020 a semnat pentru ridicarea autorizaţiei staţiei GPL din Crevedia care a explodat sâmbătă, 26 august 2023, a murit în urma unui accident rutier. Ieri, la fix o săptămână de la deflagrațiile din județul Dâmbovița, bărbatul şi-a pierdut viaţa în urma unui incident ciudat care a avut loc într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

A murit pompierul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia

Bogdan Georgian Puşcoi, fostul şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, cel care în urmă cu trei ani a semnat pentru ridicarea autorizaţiei staţiei GPL din Crevedia care a explodat săptămâna trecută, a murit ieri, 2 septembrie 2023, la fix o săptămână după deflagarațiile care au rănit 57 de persoane și au ucis alte trei. Bogdan Georgian Puşcoi ieşise la pensie în februarie 2021.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Potrivit primelor informații, fostul pompier avea 50 de ani şi a murit în urma unui accident ciudat produs într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa. scrie că bărbatul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un zid.

Când va fi înmormântat fostul şef ISU Dâmboviţa

În urmă cu puțin timp, soţia fostului şef din ISU Dâmboviţa a făcut o postare pe pagina personală de socializare, prin intermediul căreia a anunțat că soţul său va fi înmormântat marţi, 5 septembrie 2023.

„Marți, ora 11,o sa îl însoțim pe ultimul drum pe soțul meu, Pușcoi Bogdan Georgian. De astăzi ,o sa fie depus la Capela Bisericii Mihail și Gavril (sens giratoriu polivalenta).Va Multumesc tuturor.”, se arată în postarea văduvei acestuia.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191