A murit pompierul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia. Bogdan Pușcoi și-a găsit sfârșitul într-un accident bizar

A murit pompierul care a ridicat autorizația stației GPL din Crevedia. Bogdan Pușcoi și-a găsit sfârșitul într-un accident bizar

Poliția a demarat o anchetă în cazul morții suspecte a lui Bogdan Georgian Pușcoi, care a decedat sâmbătă, într-o localitate din Dâmbovița. Fostul șef al Serviciului Prevenire, din Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab” al județului Dâmbovița, a fost cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL din Crevedia, unde a avut loc tragedia de săptămâna trecută.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Bogdan Georgian Puşcoi, fost şef în cadrul ISU Dâmboviţa, în vârstă de 50 de ani, a murit într-un accident rutier ciudat, sâmbătă, 2 septembrie, chiar într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi. În anul 2020, ofiţerul a fost cel care a semnat pentru ridicarea autorizaţiei staţiei GPL din Crevedia care a explodat săptămâna trecută. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

La fix o săptămână de la tragedie, bărbatul şi-a pierdut viaţa într-un accident ciudat produs într-un poligon pentru motociclete din comuna Ulmi, poligon utilizat de către elevi şi instructori de la şcoala de şoferi pentru categoria A.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa într-un comunicat.

Potrivit unor surse, Bogdan Puşcoi făcea şcoala de conducători pentru motociclete, iar ieri se afla împreună cu instructorul său când, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un zid, fiind grav rănit. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care fostul pompier și-a pierdut viața.

„Ca să facem puțină lumină, să nu intrăm în conspirații ca să spunem că cineva i-a făcut ceva, vreau să fac câteva precizări: domnul colonel era la prima lecție pe motocicleta, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înțeles, nu știu dacă e adevărat. A accelerat și a intrat într-un perete. Deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nici o mașină în el. Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să speculăm”, a spus Raed Arafat în timpul conferinței de presă de duminică, cu referire la moartea pompierului, relatează Adevă

Bogdan Georgian Pușcoi, fost șef al Serviciului Prevenire, din Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab” al județului Dâmbovița, care ieșise la pensie în februarie 2021, va fi înmormântat marţi, 5 septembrie 2023, potrivit soției sale. 

De asemenea, apropiații bărbatului au mărturisit că el este acela care a ridicat autorizația firmei care deține stația GPL din Crevedia: „El este cel care le-a ridicat autorizația celor de la Crevedia. Datorită lui pompierii sunt acoperiți în acte acum. El a făcut documentele ca la carte”, a spus soția bărbatului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191