A murit Toto Cutugno! Marele artist avea 80 de ani

A murit Toto Cutugno! Marele artist avea 80 de ani

A murit Toto Cutugno! Marele artist italian în vârstă de 80 de ani s-a stins din viață, după o lungă luptă cu cancerul.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Toto Cutugno a murit la spital

Este știrea tristă a zilei! Marele artist italian, Toto Cutugno, a murit la vârsta de 80 de ani, după o lungă luptă și o suferință îndelungată provocată de cancer. Vestea tristă a fost făcută publică chiar de către managerul său, Danilo Mancuso. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Artistul s-a stins din viață la Spitalul San Raffaele din Milano „după o îndelungată suferinţă, care s-a agravat în ultimele luni”, a declarat Mancuso. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Născut în Toscana dintr-un tată sicilian, Cutugno a câștigat concursul Eurovision din 1990 cu piesa „Insieme: 1992”.

El a câștigat de două ori Festivalul Cântecului de la Sanremo.

În 2019, un grup de muzicieni ucraineni a încercat să îl oprească să cânte la Kiev, spunând că este un simpatizant al Rusiei, la fel ca Al Bano, un alt star veteran din sudul Italiei. A avut o viață plină, a fost iubit, îndrăgit de public și a cântat pe marile scene ale lumii. 

Mai mult, cântăreţul italian şi-a declarat în repetate rânduri dragostea pentru România şi a susţinut mai multe concerte la noi în ţară, primul având loc la Cerbul de Aur, în 1993. De asemenea, a declarat că o parte dintre angajaţii pe care îi avea în casa de la Roma erau români. 

Al Bano l-a convins să apeleze la medici

Artistul care a lansat numeroase piese de succes, precum L’italiano şi Solo noi, care ne-a vrăjit cu muzica lui şi ne-a cucerit cu declaraţiile lui de dragoste pentru România, a fost văzut în ultimii trei ani tot mai rar la evenimente sau într-o producţie Tv, iar de vină pentru asta ar fi fost starea sa precară de sănătate. Toto Cutugno s-a luptat ani buni cu cancerul de prostată.

A reuşit să treacă peste acest şoc al bolii datorită familiei şi celor mai apropiaţi prieteni.

Artistul are convingerea că Al Bano i-a salvat viaţa, iar asta pentru că atunci când a aflat cu ce simptome se luptă, l-a sfătuit să meargă de urgenţă la medic. Astfel, a reuşit să descopere la timp o tumoră. Astăzi, le vorbeşte tuturor despre cum această afecţiune poate fi prevenită.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191