A murit un actor celebru din serialul Beverly Hills, 90210. A jucat rolul iubitului „Brendei”, la fel ca și regretatul Luke Perry

A murit un actor celebru din serialul Beverly Hills, 90210. A jucat rolul iubitului „Brendei”, la fel ca și regretatul Luke Perry

David Gail, recunoscut pentru interpretarea lui Stuart Carson în sezonul 4 al serialului „Beverly Hills, 90210”, și pentru aparițiile sale în diverse seriale TV din anii ’90, a încetat din viață la vârsta de 58 de ani.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Vestea tragică a decesului său a fost comunicată sâmbătă prin intermediul platformei Instagram de către sora sa, Katie Colmenares. Detalii precum cauza și data exactă a decesului nu au fost încă dezvăluite, conform informațiilor furnizate de The New York Times.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Katie Colmenares și-a exprimat durerea într-un mesaj emoționant pe rețelele sociale, afirmând că fratele ei a fost cel mai bun prieten, mereu prezent și gata să facă față oricărei situații.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Ea a adăugat că îl va păstra în inima ei ca pe o ființă uimitoare și iubitoare, iar absența lui va fi resimțită în fiecare secundă a fiecărei zile.

Vedetele de la Hollywood au trimis mesaje de condoleanțe

Personalități din industria cinematografică și televiziune au transmis și ele mesaje de condoleanțe. Peter Ferriero, gazda podcastului Beverly Hills 90210, a subliniat calitățile bune ale lui David Gail, remarcând că actorul avea multe povești de viață incredibile și că pierderea sa reprezintă o tragedie pentru întreaga lume.

David Gail și-a construit reputația în lumea televiziunii în decursul anilor 1990, având un rol semnificativ în serialul „Port Charles”, în care a interpretat personajul Dr. Joe Scanlon în 216 de episoade în sezonul din 1999 și 2000, conform informațiilor de pe IMDb.

În debutul carierei sale, a fost distribuit în opt episoade ale celebrului „Beverly Hills, 90210”, debutând în 1991 cu personajul Tom. Cu toate acestea, a revenit în sezonul 4 doi ani mai târziu, jucând rolul lui Stuart Carson, fiul unui bogat om de afaceri, care se implica într-o logodnă tumultuoasă cu personajul interpretat de Shannen Doherty, Brenda Walsh.

Despre experiența sa în serial, David Gail a mărturisit într-un podcast că întoarcerea sa a fost o surpriză, având îndoieli cu privire la interpretarea mai multor personaje în același serial.

Cu toate acestea, a recunoscut că această decizie a avut un impact pozitiv și a consolidat succesul său în industria televiziunii. În plus, el a mai avut apariții notabile în seriale precum „Robin’s Hoods” și „Savannah” între anii 1994 și 1997.

„Dylan” s-a stins din viață în 2019

Luke Perry, actorul care l-a intepretat pe Dylan în „Beverly Hills, 90210” și a fost iubitul „Brendei”, a murit în 2019.

Perry a suferit un accident vascular cerebral ischemic masiv la domiciliul său din Sherman Oaks, Los Angeles, pe 27 februarie 2019. După un al doilea atac cerebral, familia sa a decis să-l deconecteze de la aparatele de susținere a vieții, iar el a decedat pe 4 martie 2019, la vârsta de 52 de ani, la Centrul Medical Providence Saint Joseph din Burbank.

A fost înmormântat la Ferma Familiei Perry din Vanleer, Tennessee, unde deținea o casă din 1995. Perry a fost înmormântat într-un costum de înmormântare ecologic din ciuperci, despre care producătorul afirmă că este capabil să elimine toxinele poluante din corp, descompunându-l în mod natural

Shannen Doherty (Brenda) se luptă cu cancerul de mulți ani

Shannen Doherty a dus o bătălie publică și inspiratoare cu cancerul. Diagnosticată inițial cu cancer de sân în martie 2015, Doherty a împărtășit deschis experiența sa cu boala, devenind o voce puternică pentru conștientizarea cancerului și susținerea celor care se luptă cu această boală.

În ciuda unui tratament intensiv, inclusiv chimioterapie și mastectomie, în 2020, Doherty a dezvăluit că cancerul ei a revenit și a progresat la stadiul 4. Cu toate acestea, curajul și determinarea ei de a lupta cu boala și de a rămâne pozitivă în fața adversităților au inspirat mulți oameni. Ea a vorbit deschis despre importanța screeningului pentru cancer, a unei atitudini pozitive și a susținerii din partea familiei și prietenilor.

Shannen Doherty nu numai că a devenit un simbol al rezistenței în fața cancerului, dar și un exemplu de voință și speranță. Lupta ei continuă să inspire și să motiveze oameni din întreaga lume, reamintindu-le de importanța luptei neîncetate, indiferent de obstacolele pe care viața le poate aduce.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191