A murit Viorel Stegaru? Vulpița rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat cu fostul său partener de viață

A murit Viorel Stegaru? Vulpița rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat cu fostul său partener de viață

Veronica Stegaru, cunoscută mai bine ca Vulpița, și Viorel Stegaru au devenit „celebri” în mediul online după aparițiile lor pe micile ecrane. În urmă cu mai bine de patru luni, a devenit mamă pentru a treia oară, dar bărbatul i-ar fi întors spatele, pe motiv că bebelușul nu este al lui, Vulpița refăcându-și viața cu un alt bărbat, Cătălin. Ulterior, au apărut zvonuri că Viorel a murit. Ce are de spus „vedeta” de la Acess Direct despre mezinul familiei, dar și despre decesul fostului ei partener de viață.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În luna iulie a acestui an, Veronica Stegaru a născut pentru a treia oară, însă, Viorel a abandonat-o în spital și nu a recunoscut copilul, pe motiv că bebelușul nu este al lui. Astfel, Vulpița a decis din luna septembrie să își aline durerea în brațele altui bărbat, Cătălin, cu care s-a și mutat în aceeași casă și cu care se laudă pe rețelele de socializare.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Vedeta” este mai activă acum în mediul online și face chiar live-uri, astfel că, „fanii” au ținut să o întrebe despre băiețelul ei, dar și despre așa-zisa moarte a lui Viorel. Așadar, la întrebarea adresată de către un internaut în timpul unui live pe TikTok despre cel de-al treilea copil, Ștefan, Vulpița a dat de înțeles că bebelușul nu este la ea și că îl crește altcineva: „Bebele nu e la mine”, a zis aceasta.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Cât despre decesul a încă soțului ei, Viorel, care s-a zvonit că s-ar fi stins din viață în urma unor probleme de sănătate, și chiar au ajuns virale câteva imagini despre o presupusă înmormântare, ea alimentând, la rândul său, zvonurile, declarând că tatăl copiilor săi nu se simt bine și că de copii s-ar ocupa mama acestuia, Veronica a ținut să spună adevărul.

Din ce știe ea, bărbatul este mai bine și nici vorba de un așa-zis deces. Viorel este la Blăgești, cu părinții lui, și are grijă de cei trei copii ai lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191