Abia acum s-a aflat totul! Ce îi interzicea Pepe Oanei Zăvoranu: Din cauza asta se certau ca la ușa cortului: „Se îmbulina cu alea”

Abia acum s-a aflat totul! Ce îi interzicea Pepe Oanei Zăvoranu: Din cauza asta se certau ca la ușa cortului: „Se îmbulina cu alea”

Au format unul dintre cele mai controversate cupluri și deși nu au scos la iveală amănunte inedite imediat după separare, timpul care a trecut i-a făcut și pe Oana, dar și pe Pepe, să „scape porumbeii”. Astfel că, după ani de zile de la divorț, Oana Zăvoranu își făcea curaj, acum ceva timp, să povestească despre lucrurile pe care i le interzicea Pepe, pe vremea când erau căsătoriți. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Pepe îi interzicea Oanei Zăvoranu să se sărute în scenele din film

Pentru că era actriță și filma pentru numeroase telenovele românești, Oana Zăvoranu se vedea nevoită să se implice și în acte intime sau de dragoste cu ceilalți actori de pe platou. Lucru care, se pare, îi displăcea total lui Pepe!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Acum ceva timp, vedeta s-a apucat să povestească despre toate aceste episoade care au pus-o într-o postură stânjenitoare față de producători. Mai mult, Pepe ar fi constrâns-o să aleagă dintre el și carieră. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a spus Oana Zăvoranu, în spațiul public, acum ceva timp. 

Oana a pus capăt mariajului cu Pepe

După toate aceste nemulțumiri din căsnicia lor, Oana Zăvoranu a decis că nu se mai simte ca la început în mariajul cu Pepe, motiv pentru care a și pus punct. 

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, a mai povestit Oana Zăvoranu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191