Abia lansat, acest film de pe Netflix este în topul celor mai populare. A ajuns repede la inimile oamenilor și a strâns milioane de vizualizări

Abia lansat, acest film de pe Netflix este în topul celor mai populare. A ajuns repede la inimile oamenilor și a strâns milioane de vizualizări

Netflix demonstrează din nou de ce este cea mai populară platformă de streaming de pe glob! Unul dintre cele mai noi filme lansate de aceștia, „Untold: Jonny Football”, a reușit deja să strângă milioane de vizualizări, iar recenziile criticilor sunt unele foarte pozitive. Inspirat din fapte reale, chiar și jucătorul de fotbal Johnny Manziel, a cărui poveste de viață a servit drept inspirație pentru film, spune că îi place!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Netflix demonstrează iarăși de ce este cea mai populară platformă de streaming de pe glob! Unul dintre cele mai noi filme documentar lansate de către aceștia, intitulat „Untold: Jonny Football”, a reușit deja să strângă milioane de vizualizări, iar recenziile criticilor sunt unele extrem de pozitive. Inspirat din fapte reale, filmul spune povestea de viață a jucătorului de fotbal american Johnny Manziel.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Iar spre deosebire de alte filme inspirate din fapte reale, care decid să introducă multe elemente fictive pentru a fi mai atractive pentru publicul larg, se pare că „Untold: Johnny Football” este foarte fidel realității. Chiar și Johnny Manziel a declarat că i-a plăcut și că este de părere că filmul este extraordinar, potrivit celor de la , vorbind despre porecla sa, „Johnny Football”.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Filmul spune povestea apariției pe scena fotbalului american a lui Johnny Manziel, jucător ce se prefigura a fi unul dintre cele mai mari talente din istoria acestui sport. Acesta a ajuns în lumina reflectoarelor la o vârstă foarte fragedă, când încă juca pentru echipa colegiului său, însă, deși totul părea să conducă spre Manziel transformându-se în regele acestui sport, în doar 2 sezoane, cariera lui s-a destrămat complet, iar Johnny Football, cum era poreclit, a ajuns aproape de suicid.

În ciuda talentului și popularității sale, problemele cu drogurile au început să îi afecteze tot mai mult performanța de pe teren, cât și sănătatea psihică. Filmul „Untold: Johnny Football” nu se sfiește deloc din a explora aceste subiecte, iar la mai bine de un deceniu de la aceste evenimente, povestea acestui atlet este spusă în totalitate, în acest film-documentar care a captivat milioane de oameni.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191