Acasă îl așteaptă o brunetă, dar el a defilat cu o blondă pe litoral! Adrian Eftimie, surprins în compania unei femei misterioase / PAPARAZZI

Acasă îl așteaptă o brunetă, dar el a defilat cu o blondă pe litoral! Adrian Eftimie, surprins în compania unei femei misterioase / PAPARAZZI

Adrian Eftimie a dat lovitura pe litoral! A dansat, s-a distrat, a petrecut până dimineața, iar la final, a plecat din club cu o femeie misterioasă! Deși acasă îl așteaptă o brunetă, el a defilat pe litoral cu o blondă care i-ar fi intrat în grații! Paparazzii au surprins imagini incendiare!

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Vedetele s-au adunat la o super petrecere pe litoral, iar printre numele care au făcut furori este și Adrian Eftimie! Putem spune că el a fost unul dintre norocoșii serii, căci nu a plecat singur din club, ci în compania unei femei misterioase! Paparazzii au surprins totul și au venit cu imagini incendiare!

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Adrian Eftimie a fost filamt în compania unei femei misterioase pe litoral

Adrian Eftimie este un bărbat noroc din toate punctele de vedere! Este înconjurat de o mulțime de prieteni, iar când vrea să se distreze, cu toții sunt doar la un telefon distanță! Distracția nu putea să lipsească nici de 1 Mai, la petrecerea vedetelor de pe litoral, printre care s-a numărat și Adrian Eftimie, așa cum era de așteptat!

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

A dansat cât a dansat, s-a distrat până a răsărit doarele, dar toată acțiunea din club a fost întreruptă de o scurtă plimbare! Paparazzii au fost pe urmele lui și mare a fost surprinderea când nu a fost filmat singur, ci în compania unei femei misterioase!

Blonda a mers cu el în mașină, el a dat dovadă că este gentleman și i-a deschis portiera, iar mai apoi au pornit la drum. Au lipsit aproximativ o oră jumătate și s-au întors la petrecere!

Dj-ul are o soție superbă și doi copii

Dincolo de viața mondenă, Adrian Eftimie și-a format o familie frumoasă. Are o soție superbă acasă și doi copii. Judecând după imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, dj-ul are o relație foarte apropiată cu copiii lui și merg într-o mulțime de vacanțe împreună. El și soția lui s-au căsătorit în secret în anul 2015.

A devenit tată pentru a doua oară în anul 2018, când soția lui a născut o fetiță. Atunci, Adrian Eftimie s-a declarat cel mai fericit om din lume. Adrian Eftimie și soția lui mai au împreună un băiat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191