Acces Direct. Ce spune Mirela Vaida despre cea de-a patra sarcină. Prezentatoarea a intrat cu căruțul bebelușului în platou: ”Unde mănâncă trei guri, mănâncă și a patra” / VIDEO

Acces Direct. Ce spune Mirela Vaida despre cea de-a patra sarcină. Prezentatoarea a intrat cu căruțul bebelușului în platou: ”Unde mănâncă trei guri, mănâncă și a patra” / VIDEO

Au apărut mai multe zvonuri că Mirela Vaida este însărcinată, iar acum, prezentatoarea a oferit mai multe detalii. A intrat în platoul de la Acces Direct cu un cărucior de copil și a lăsat impresia că va deveni mamă pentru a patra oară.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Mirela Vaida a oferit mai multe informații despre cea de-a patra sarcină. Prezentatoarea TV a intrat în platoul de la Acces Direct cu un cărucior de bebeluș și este pregătită să devină mamă pentru a patra oară.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Mirela Vaida ar fi însărcinată pentru a patra oară

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Ea are o familie frumoasă alături de soțul ei, Alexandru Vaida și cei trei copii ai cuplului. Astăzi au apărut mai multe informații cu privire la o nouă sarcină.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

În cadrul emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a intrat cu un cărucior de copil în mână și a vorbit despre zvonurile apărute astăzi. Totul a pornit de la ieșirea avută la un restaurant alături de unul dintre copiii săi. Prezentatoarea TV a vorbit despre rolul femeilor în societate și cum ele sunt menite să procreeze, dar și cum a fost sunată de toată lumea, însă, a refuzat să răspundă.

Mirela Vaida spune că i-a rămas în instinct grija pentru copii, mai ales perioada când sunt bebeluși, astfel că este pregătită să devină mamă din nou.

Mirela Vaida va oferi noi informații la finalul emisiunii Acces Direct

Prezentatoarea a preferat să nu vorbească prea mult despre sarcina ei, având mai multe cazuri de dezbătut în timpul emisiunii. A anunțat că la finalul ediției va spune adevărul despre sarcină publicului.

CITEȘTE ȘI: Mirela Vaida, mesaj acid pe internet, după ce a fost amendată de Primăria Capitalei. Prezentatoarea este indignată: „Asta înseamnă să fii artist în România”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191