Acces Direct. Cum a reușit cumnata Andrei Măruță să slăbească 30 de kilograme. Care este secretul siluetei de invidiat a artistei: „Am zis că nu se mai poate” / VIDEO

Acces Direct. Cum a reușit cumnata Andrei Măruță să slăbească 30 de kilograme. Care este secretul siluetei de invidiat a artistei: „Am zis că nu se mai poate” / VIDEO

Sunt celebri și i-a unit pasiunea pentru muzică, iar de ani buni își trăiesc dragostea împreună cu fiul loc, asta într-o reședință cu totul specială pe care cei doi au decorat o după bunul plac. Cum arată casă fratelui Andrei, dar și cum a reușit Aurora Mihai să piardă 30 de kilograme!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Aurora și Mihai Săndel sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc și au investit o mare parte din bani în casa visurilor. De departe, cel mai încântat a fost Vlad, fiul celor doi, care își dorea mai mult spațiu, dar și o cameră mobilată după propriile gusturi.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cumnata Andrei Măruță a slăbit 30 de kilograme

Ei bine, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu pentru Acces Direct, cumnata Andrei Măruță a vorbit despre cum a reușit să slăbească 30 de kilograme. Ei bine, aceasta a precizat că a apelat la operația de micșorare a stomacului.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Mai exact, solista de muzică populară a luat această decizie după ce s-a sfătuit cu mai multe persoane, printre care și Minodora. Se pare că Aurora Mihai a simțit să facă această spune ea, schimbare când a văzut că trece de 90 de kilograme.

Aurora și Mihai Săndel, despre relație

Au făcut pasul cel mare când a fost momentul, mereu împreună, sortiți unul altuia, Aurora și Săndel Mihai au sfințit fiecare loc în care au stat.

În urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat pentru Acces Direct, Aurora și Săndel Mihai au vorbit despre casa visurilor lor. Totodată, aceștia au dezvăluit și de unde a plecat pasiunea pentru muzică, pasiune pe care o au în comun.

Noi cântăm de mici, mama zice că avea vreo doi ani și cântăm și îmi luat rochiile ei, mă machiam și luam tocuri.”, a declarat Aurora Mihai, pentru Acces Direct.

Eu am încercat să joc fotbal, dar tata a zis că nu e de mine și că e mai bine să trec la pian.”, a spus Săndel Mihai.

Aurora și Mihai Săndel, detalii despre locuința visurilor

În urmă cu puțin timp, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Acces Direct, Aurora Miahi, cumnata Andrei, a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să se mute la casă, dar se pare că soțul său a reușit să o convingă.

Noi am avut un apartament. L-am luat înainte de a ne căsători. Am cumpărat un apartament chiar acolo în oraș, în care am stat câțiva ani. Acolo, l-am adus pe lume pe Vlad, iar eu nu am vrut să facem casă…Eu am vrut să stăm la apartament. Mai apoi, am luat o căsuță și am construit-o exact pe gustul nostru”, a spus Aurora, pentru Acces Direct.

CITEȘTE ȘI: Aurora și Mihai Săndel și-au investit banii într-o casă. Cei doi s-au mutat în noua locuință în urmă cu câteva luni: „Am construit-o exact pe gustul nostru” / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191