Acces Direct. Daniel Balaciu spune că regretă că a agresat-o pe Dana Roba: „Nu o voi mai lovi niciodată…” Bărbatul vrea să fie judecat în libertate / VIDEO

Acces Direct. Daniel Balaciu spune că regretă că a agresat-o pe Dana Roba: „Nu o voi mai lovi niciodată…” Bărbatul vrea să fie judecat în libertate / VIDEO

În declarația din dosar, Daniel Balaciu spune că regretă că a agresat-o pe Dana Roba și că nu o va mai lovi niciodată. Mai mult, bărbatul cere să fie judecat în libertate, pe motiv că fetițele lui au nevoie de el în viața lor. În rândurile de mai jos regăsiți declarația completă din dosar a partenerului de viață al Danei Roba.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

În timp ce Dana Roba susține că soțul ei și-a premeditat fapta, și că a lovit-o cu un ciocan în timp ce dormea, Daniel Balaciu spune că soția lui a fost cea care l-a lovit cu o jucărie și că loviturile grave pe care el i le-a aplicat au fost în legitimă apărare.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Soțul Danei Roba regretă că a lovit-o pe mama copiilor săi

Daniel Balaciu susține, în declarația din dosar, că de 28 de zile era închis în casă cu cele două fetițe, pentru că acestea aveau varicelă.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Daniel Balaciu susține că a fost amenințat de Dana Roba cu interlopii

Soțul Danei Roba declară că, în momentul în care a aflat că soția lui voia să obțină apartamentul la divorț, el a refuzat să mai meargă la notar pentru a divorța pe cale amiabilă. Ulterior, bărbatul a spus că regretă că a lovit-o pe mama copiilor săi și cere să fie judecat în libertate, pe motiv că fetițele au nevoie ca el să fie prezent în viața lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191