Acces Direct. De ce s-a îmbrăcat iubita lui Mădălin în alb la înmormântarea tânărului. Noi dezvăluiri în cazul tragicului accident din Olt / VIDEO

Acces Direct. De ce s-a îmbrăcat iubita lui Mădălin în alb la înmormântarea tânărului. Noi dezvăluiri în cazul tragicului accident din Olt / VIDEO

Motivul pentru care iubita lui Mădălin s-a îmbrăcat în alb la înmormântarea tânărului. Noi dezvăluiri cu privire la tragicul accident din Olt, care a șocat România! Ce a mărturisit o prietenă a băiatului, în exclusivitate pentru Acces Direct.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Prietena lui Mădălin a făcut dezvăluiri cu privirile la motivul pentru care iubita tânărului nu s-a îmbrăcat în negru la înmormântare.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Motivul pentru care iubita lui Mădălin s-a îmbrăcat în alb la înmormântare

Conform mărturisirilor făcute de Cătălina, o prietenă apropiată a lui Mădălin, în exclusivitate pentru Acces Direct, gestul iubitei sale de a se prezenta la înmormântare îmbrăcată în alb a fost parte a unei tradiții vechi.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Această tradiție presupune că atunci când cineva moare fără a fi fost căsătorit, iubita lui sau o altă fată se îmbracă în alb, simbolizând astfel o formă de cununie.

În ciuda posibilelor interpretări greșite ale acestui gest, Cătălina a subliniat că apariția zâmbitoare a iubitei lui Mădălin nu a fost un semn de veselie.

Cum a aflat tânărul că ar fi fost înșelat

Mădălin a aflat că ar fi fost înșelat printr-un apel telefonic, de la un alt băiat. Conform relatărilor, Andreea a dezvăluit că numele amantului tinerei îndrăgostite este Ionuț.

Într-o reacție de furie și durere, Mădălin s-a îndreptat de urgență către locul respectiv pentru a-l confrunta pe presupusul amant. De acolo până la tragedie a fost numai un pas.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191