Acces Direct. Lidia, sora Danei Roba, despre neînțelegerile dintre make up artist și soțul ei, Daniel Balaciu: „El nu voia să meargă la lucru…” / VIDEO

Acces Direct. Lidia, sora Danei Roba, despre neînțelegerile dintre make up artist și soțul ei, Daniel Balaciu: „El nu voia să meargă la lucru…” / VIDEO

Lidia Roba, sora Danei Roba, cea care i-a fost alături make up artistului în fiecare clipă de când aceasta a fost lovită fără milă de tatăl copiilor ei și a ajuns în stare gravă, la spital, a vorbit despre neînțelegerile dintre cumnatul ei și vedetă. Aceasta susține că și ea ar fi fost amenințată cu moartea de Daniel Balaciu.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Dana Roba are o relație specială cu sora ei, iar Lidia Roba a fost cea care i-a fost alături make up artistului în clipele grele prin care a trecut. În ediția din această seară Acces Direct, Lidia Roba a vorbit despre neînțelegerile dintre sora și cumnatul ei.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Sora Danei Roba, despre neînțelegerile dintre make up artist și soțul ei, Daniel Balaciu

Pentru că au o relație specială, Lidia Roba spune că sora ei, Dana, i se confesa și se plângea mereu că soțul ei este violent verbal. Ba mai mult, aceasta spune că și atunci când era în video call cu sora ei, cumnatul ei o înjura fără menajamente și susține că neînțelegerile dintre cei doi ar fi pornit de la faptul că bărbatul nu își dorea să lucreze.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Lidia Roba suține că Daniel Balaciu era foarte agresiv verbal și că la un moment dat a amenințat-o și pe ea cu moartea și i-a spus că îi va lăsa copiii fără mamă.

Socrul Danei Roba, acuzații grave la adresa make up artistului

În ediția din această după amiază Acces Direct, Nicolae, tatăl lui Daniel Balaciu, a vorbit despre incidentul șocant în urma căruia nora lui a fost mutilată chiar de fiul său. Bărbatul susține că vedeta era neglijentă cu fetițele și mai mult, spune că era nervoasă și că, la un moment dat, chiar a spart două televizoare.

„Doamna Roba e o femeie care nu a știut ce sunt copiii în viața ei. Nu i-a schimbat un pampers. Am ținut-o pe Celine, că știe tot satul ăsta, de mică am ținut-o. (…) Nu a văzut fetiț(…) Această femeie a spart două televizoare. Când era nervoasă spărgea tot. Această femeie e foarte nervoasă… Cred că ea l-a provocat. El a suportat destul, mereau zicea tati, mami, hai la Timiș(…) Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic.(…) El nu a vrut să divorțeze pentru copii.”, a declarat bărbatul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191