Acces Direct. Mărturia lui Mirel, cel care a omorât-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apără tânărul: ”M-am enervat foarte tare”

Acces Direct. Mărturia lui Mirel, cel care a omorât-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apără tânărul: ”M-am enervat foarte tare”

Mirel Dragomir este suspectul principal în uciderea studentei de la Facultatea de Medicină din Timișoara. Tânărul și-a recunoscut fapta și a oferit mai multe detalii magistraților care se cupă de cazul infiorător.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Crima odioasă petrecută în Timișoara a șocat pe toată lumea. Andreea, în vârstă de 20 de ani, studentă la Facultatea de Medicină a fost ucisă de iubit, prin aplicarea a 30 de lovituri de cuțit. După ce Mirel a fost arestat, a făcut mai multe declarații cu privire la situația tragică.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ce a declarat Mirel Dragomir

Andreea era studentă la Facultatea de Medicină și avea tot viitorul în față pentru a-și urma visul încă din copilărie. Iubitul ei, Mirel Dragomir, a dat dovadă de cruzime ieșită din comun, după ce a ucis-o pe Andreea prin 30 de lovituri de cuțit. Criminalul fost arestat de poliție și a făcut o declarație surprinzătoare.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Tânărul a mărturisit că avea o relație cu Andreea încă din luna octombrie, dar în ultima perioadă, lucrurile nu au mai fost la fel de fericite între ei. Mirel Dragomir recunoaște că a văzut-o pe studentă în timp ce scria mesaje, dar nu știa cui îi erau adresate, motiv pentru care a fost refuzat, apoi a avut un acces de furie.

Mirel Dragomir s-a înfuriat pe Andreea

După ce tânăra nu a vrut să-i dea telefonul ei, a menționat că vrea să se despartă de acesta. Într-un acces de furie, Mirel Dragomir a mers în bucătărie, loc de unde a luat două cuțite. După acel moment, s-a întors în cameră, iar între el și Andreea a început un adevărat scandal, apoi a început să o lovească de mai multe ori.

CITEȘTE ȘI: Ce obișnuia să posteze pe Facebook Mirel, cel care a ucis-o pe studenta de la Medicină, în Timișoara. Anchetatorii spun că a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191