Accident cu un microbuz și două autoturisme, în Prahova, la Moara Nouă: opt oameni răniți

Accident cu un microbuz și două autoturisme, în Prahova, la Moara Nouă: opt oameni răniți

Salvatorii prahoveni au intervenit de urgență, vineri dimineață, la locul unui accident rutier în care, din primele informații, au fost implicate două autoturisme şi un microbuz.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Opt persoane au fost rănite şi au nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs pe şoseaua de centură din zona de est a oraşului Ploieşti, potrivit news.ro.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Accidentul a avut loc în zona localităţii Moara Nouă

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Răniții vor fi transportați cu ambulanțele la spital. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, accidentul a avut loc în zona localităţii Moara Nouă.

Din primele informații reieșea că sunt cinci persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Conform datelor furnizate de Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, traficul a fost oprit pe DN 1A Bărcănești – Blejoi, în zona localității prahovene Moara Nouă, din cauza unui accident. „În urma coliziunii, cinci persoane primesc îngrijiri medicale”, a transmis sursa citată. Conform aceleiași surse se estimează reluarea traficului după ora 08.00.

Nu se cunosc, deocamdată, cauzele care au dus la producerea accidentului, dar se așteaptă ca polițiștii să facă cercetări pentru a lămuri exact condițiile în care a avut loc evenimentul rutier soldat cu victime.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191