Accident grav in Provita de Jos. Doua persoane au ajuns de urgenta la Spitalul Judetean

Accident grav in Provita de Jos. Doua persoane au ajuns de urgenta la Spitalul Judetean

Provița de Jos, DJ 100E, accident rutier între două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 20, respectiv 63 de ani.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că tânărul în vârstă de 20 de ani ar fi pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 63 de ani, acesta din urmă fiind proiectat într-un stâlp de susținere al cablurilor electrice.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

În urma impactului, două femei cu vârstele de 50, respectiv 58 de ani, din autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 63 de ani au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Negativ alcool în cazul celor doi conducători auto.

Fără probleme de trafic

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191