Accident in Ploieşti, pe strada Domnişori. O copilă a fost lovită de maşină, şoferul a fugit de la locul faptei

Accident in Ploieşti, pe strada Domnişori. O copilă a fost lovită de maşină, şoferul a fugit de la locul faptei

Astăzi, în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că în jurul orei 12.15, la intersecția străzilor Libertății cu Domnișori a avut loc un accident rutier în care o minoră de 11 ani a fost surprinsă și accidentată de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, ulterior, conducătorul auto plecând de la fața locului.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

În urma impactului, minora a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării și depistării conducătorului auto și tragerii acestuia la răspundere penală.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Comunicat IJP Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191