Accident in Ploieşti, pe strada Domnişori. O copilă a fost lovită de maşină, şoferul a fugit de la locul faptei

Accident in Ploieşti, pe strada Domnişori. O copilă a fost lovită de maşină, şoferul a fugit de la locul faptei

Astăzi, în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că în jurul orei 12.15, la intersecția străzilor Libertății cu Domnișori a avut loc un accident rutier în care o minoră de 11 ani a fost surprinsă și accidentată de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, ulterior, conducătorul auto plecând de la fața locului.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

În urma impactului, minora a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării și depistării conducătorului auto și tragerii acestuia la răspundere penală.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Comunicat IJP Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191