Accident in Ploiesti, pe strada Nicolae Titulescu. Doua masini s-au facut zob, alte doua parcate au fost avariate

Accident in Ploiesti, pe strada Nicolae Titulescu. Doua masini s-au facut zob, alte doua parcate au fost avariate

Un accident rutier s-a produs in urma cu putin timp in Ploiești, pe strada Nicolae Titulescu, în care au fost implicate două autoturisme, unul condus de o femeie de 42 de ani, iar cel de-al doilea condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

În urma impactului celor două, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 44 de ani a ricoșat în alte două autoturisme care se aflau parcate.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

În urma evenimentului rutier, bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Nu sunt probleme de trafic.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191