Accident incredibil în parcarea Mall Baneasa: 3 SUV-uri de 300.000 € și un Golf, făcute praf

Accident incredibil în parcarea Mall Baneasa: 3 SUV-uri de 300.000 € și un Golf, făcute praf

Un accident incredibil a avut loc pe o alee din parcarea Mall Băneasa din București. Trei SUV-uri de lux, cu o valoare totală de circa 300.000 de euro, și un Volkswagen Golf V s-au făcut praf.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Roți rupte, radiatoare sparte, airbag-uri sărite, table îndoite și sfâșiate. Într-un filmuleț devenit viral pe rețelele de socializare se observă cum un Range Rover (preț de pornire nou de cca. 140.000 €), un Range Rover Sport preț de pornire nou de cca. 100.000 €), un Porsche Macan (preț de pornire nou de cca. 75.000 €) și un Volkswagen Golf V de aproape 20 de ani vechime au fost implicate într-un accident pe una dintre aleile din parcarea Mall Băneasa.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Martorul care a filmat spune că, din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Cauzele oficiale accidentului nu sunt cunoscute încă. Un singur lucru este cert: una sau mai multe dintre mașinile implicate au avut viteză cu mult peste limita legală și de bun simț într-o parcare aglomerată, iar cel puțin unul dintre șoferi s-a crezut mai șmecher decât ceilalți.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191