Accident incredibil în parcarea Mall Baneasa: 3 SUV-uri de 300.000 € și un Golf, făcute praf

Accident incredibil în parcarea Mall Baneasa: 3 SUV-uri de 300.000 € și un Golf, făcute praf

Un accident incredibil a avut loc pe o alee din parcarea Mall Băneasa din București. Trei SUV-uri de lux, cu o valoare totală de circa 300.000 de euro, și un Volkswagen Golf V s-au făcut praf.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Roți rupte, radiatoare sparte, airbag-uri sărite, table îndoite și sfâșiate. Într-un filmuleț devenit viral pe rețelele de socializare se observă cum un Range Rover (preț de pornire nou de cca. 140.000 €), un Range Rover Sport preț de pornire nou de cca. 100.000 €), un Porsche Macan (preț de pornire nou de cca. 75.000 €) și un Volkswagen Golf V de aproape 20 de ani vechime au fost implicate într-un accident pe una dintre aleile din parcarea Mall Băneasa.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Martorul care a filmat spune că, din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Cauzele oficiale accidentului nu sunt cunoscute încă. Un singur lucru este cert: una sau mai multe dintre mașinile implicate au avut viteză cu mult peste limita legală și de bun simț într-o parcare aglomerată, iar cel puțin unul dintre șoferi s-a crezut mai șmecher decât ceilalți.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191