Accident incredibil în parcarea Mall Baneasa: 3 SUV-uri de 300.000 € și un Golf, făcute praf

Accident incredibil în parcarea Mall Baneasa: 3 SUV-uri de 300.000 € și un Golf, făcute praf

Un accident incredibil a avut loc pe o alee din parcarea Mall Băneasa din București. Trei SUV-uri de lux, cu o valoare totală de circa 300.000 de euro, și un Volkswagen Golf V s-au făcut praf.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Roți rupte, radiatoare sparte, airbag-uri sărite, table îndoite și sfâșiate. Într-un filmuleț devenit viral pe rețelele de socializare se observă cum un Range Rover (preț de pornire nou de cca. 140.000 €), un Range Rover Sport preț de pornire nou de cca. 100.000 €), un Porsche Macan (preț de pornire nou de cca. 75.000 €) și un Volkswagen Golf V de aproape 20 de ani vechime au fost implicate într-un accident pe una dintre aleile din parcarea Mall Băneasa.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Martorul care a filmat spune că, din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Cauzele oficiale accidentului nu sunt cunoscute încă. Un singur lucru este cert: una sau mai multe dintre mașinile implicate au avut viteză cu mult peste limita legală și de bun simț într-o parcare aglomerată, iar cel puțin unul dintre șoferi s-a crezut mai șmecher decât ceilalți.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191