Accident înfiorător pe A1! Un șofer a murit, după ce a intrat cu mașina într-un parapet metalic. Imagini șocante / FOTO

Accident înfiorător pe A1! Un șofer a murit, după ce a intrat cu mașina într-un parapet metalic. Imagini șocante / FOTO

Un tragic eveniment rutier a zguduit autostrada A1 astăzi, cu consecințe devastatoare. Un șofer a murit, după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un parapet metalic. Imaginile surprinse la locul accidentului sunt înfiorătoare.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Un tragic accident a avut loc pe autostrada A1, lângă localitatea Răteşti, marţi, soldat cu pierderea vieții unui șofer în vârstă de 38 de ani.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Un șofer a murit într-un accident înfiorător

Potrivit informațiilor furnizate de Agerpres, bărbatul din județul Argeș conducea spre Pitești când a pierdut controlul mașinii, lovind violent parapetul median.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au declarat că impactul a fost devastator, rezultând decesul conducătorului auto, care se afla singur în vehicul. Autoritățile au intervenit imediat, iar echipajele de intervenție au descoperit victima încarcerată în mașină.

Cu toate eforturile depuse de pompieri pentru a-l salva, bărbatul a fost găsit fără suflare. Traficul rutier a fost afectat în zonă, fiind direcționat pe prima bandă pentru a permite desfășurarea investigațiilor.

Medicii nu au putut să îl salveze pe bărbat

La fața locului au intervenit echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, inclusiv două ambulanțe SMURD și o autospecială de descarcerare. Eforturile de salvare au fost îndelungate, însă din păcate, toate intervențiile au fost în zadar.

Este important de precizat faptul că această tragedie subliniază importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unei atenții sporite la volan, indiferent de situație. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili exact circumstanțele accidentului. Rămâne de văzut ce vor mai anunța oamenii legii cu privire la acest caz. Apropiații bărbatului sunt devastați de durere în urma tragediei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191