Accident între Sinaia şi Buşteni/ Şoferul care circula regulamentar a fost declarat decedat

Accident între Sinaia şi Buşteni/ Şoferul care circula regulamentar a fost declarat decedat

Update: Soferul care circula neregulamentar a fost declarat decedat.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ce spune Politia:

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

La data de 9 august a.c., în jurul orei 9.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 1 km 126+900 în afara localității Bușteni s-ar fi produs un accident rutier.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Din primele cercetări a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă 56 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1 pe direcția Brașov către Ploiești, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 63 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 63 de ani și a trei pasageri cu vârstele de 7, 55 și respectiv 56 de ani.

Conducătorul auto de 56 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat, celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191