Accident mortal în județul Bacău. Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce un tren a intrat din plin într-un autoturism, la o trece de nivel cu calea ferată / FOTO

Accident mortal în județul Bacău. Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce un tren a intrat din plin într-un autoturism, la o trece de nivel cu calea ferată / FOTO

Un accident rutier cumplit a avut loc, în cursul zilei de vineri, 26 ianuarie 2024, în zona Dofteana, Bacău. Un tren a intrat din plin într-un autoturism, la o trece de nivel cu calea ferată. Două persoane și-au pierdut viața, în urma impactului violent dintre cele două vehicule.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Vineri seară, un alt accident teribil s-a produs, de această dată în zona Dofteana, Bacău. Două persoane și-au pierdut viața, după ce un tren a intrat din plin într-un autoturism, la o trece de nivel cu calea ferată.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Mașină spulberată de un tren pe calea ferată, în Bacău

Înurma tragediei, ISU Bacău anunța un accident în zona Dofteana, Bacău, unde un tren a intrat din plin într-un autoturism, la o trece de nivel cu calea ferată.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Ei bine, în urma impactului dintre cele două vehicule, au rezultat două victime încarcerate. Potrivit autorităților prezente la fața locului tragediei, acestea au fost descarcerate de echipajele de intervenție, fiind predate echipajelor SAJ inconștiente, cu multiple traumatisme.

Doi oameni şi-au pierdut viaţa

Potrivit medicilor care au făcut toate eforturile pentru persoanele mplicate în accident, din nefericire, a fost declarat decesul ambelor, una de sex feminin (26 ani) și una de sex masculin (28 ani).

Și în aceste momente, traficul feroviar este blocat pe sensul de mers. De asemenea, în tren se aflau aproximativ 30 călători fără marcă traumatică.

Acum se lucrează în continuare pentru degajarea autoturismului și reluarea traficul.

Accident feroviar cumplit în județul Neamț

Nu este singura astfel de tragedie care a avut loc săptămâna aceasta. În cursul zilei de joi, 25 ianuarie 2024, un accident feroviar teribil a avut loc în județul Neamț.

Este vorba despre un copil în vârstă de de 14 ani care a fost spulberat de un tren care circula pe ruta Suceava-Bucureşti, în Roman.

Cu toate acestea, accidentul feroviar care a avut joi, s-a produs în jurul orei 10:50, în pasajul CFR din municipiul Roman, spun reprezentanții IPJ Neamț, potrivit informațiilor autorităților prezente la fața locului.

CITEȘTE ȘI: Accident feroviar cumplit în județul Neamț! Un minor de 14 ani a murit, după ce a fost lovit de tren / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191