Accident MORTAL, în Văleni. Şoferul care a spulberat un pieton a fugit de la locul faptei

Accident MORTAL, în Văleni. Şoferul care a spulberat un pieton a fugit de la locul faptei

La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați prin apel SNUAU 112 despre producerea unui accident de circulație pe DN1A.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Din primele verificări de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat de 52 de ani în timp ce se afla în traversarea părții carosabile pe DN 1A, în  localitatea Măneciu, la un moment dat ar fi fost acroșat și accidentat de către un autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la locul accidentului.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

 

În urma impactului pietonul a fost declarat decedat.

 

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate polițiștii au identificat și ulterior depistat persoana banuită de săvârșirea faptei fiind vorba de un bărbat de 45 de ani din orașul Vălenii de Munte.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191