Accident mortal langa Spitalul Judetean. Doua masini s-au facut zob, ambii soferi au decedat

Accident mortal langa Spitalul Judetean. Doua masini s-au facut zob, ambii soferi au decedat

Un accident grav a avut loc sâmbătă, în jurul orei 12.30, între Spitalul Județean și sensul giratoriu suspendat dinspre Păulești.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Primele informații furnizate de ISU Prahova, mai multe persoane ar fi încarcerate în Păulești.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă și autospecială de primă intervenție și comandă.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

UPDATE – Impactul violent s-a produs între 2 autoturisme, în care se aflau doar conducătorii auto. Ambele persoane sunt încarcerate și inconștiente, anunță ISU Prahova.

UPDATE – Potrivit IJP, traficul în zonă este dirijat.

UPDATE – Traficul rutier este restricționat pe ambele sensuri de deplasare.

UPDATE – Ambii conducători auto au fost declarați decedați.

UPDATE: Cei doi soferi decedati au varstele de 37, respectiv 48 de ani.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191