Acestea 3 zodii vor avea cea mai bună săptămână din 2023 din 5 până în 10 septembrie

Acestea 3 zodii vor avea cea mai bună săptămână din 2023 din 5 până în 10 septembrie

A început o nouă lună și din acest motiv energiile s-au transformat pentru a da diferite predicții cu privire la astrologie. De aceea, unele zodii vor avea cea mai bună săptămână din 2023 din 5 până în 10 septembrie, așa că ar trebui să profite de aceste oportunități care le vor lăsa cu lucruri bune.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Zodiile care vor avea cea mai bună săptămână din 2023 în această perioadă 

Doar câteva dintre semnele zodiacului vor avea cea mai bună săptămână din 2023 din 5 până în 10 septembrie.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Taur

Potrivit presei „La Opinión”, unul dintre semnele zodiacului care va avea cea mai bună săptămână din 2023 din 5 până în 10 septembrie va fi Taurul, conjuncția Lunii cu Chiron are loc chiar înainte de a intra în zodia ta în această săptămână. Dragostea și legăturile de familie vor trece în prim-plan. Astrologii explică că unii tauri pot experimenta bucurii noi în relațiile lor romantice, în timp ce alții pot fi plăcut surprinși de o vizită a familiei lor. În plus, taurii vor avea parte și de o promovare la locul de muncă. 

DIICOT și Poliția Română: descinderi și percheziții la membrii unor rețele de trafic de droguri, trafic de persoane și pornografie infantilă

Rac

Un alt semn zodiacal care va avea cea mai bună săptămână a anului 2023 din 5 până în 10 septembrie va fi racul, deoarece în timp ce Luna se aliniază cu Chiron, te așteaptă o decizie importantă. Când nu ai toate informațiile pe care le dorești, temerile tale de a face un pas greșit te fac să te îndoiești de tine. Pentru a umple aceste goluri, ai încredere în intuiția ta. Pluto în Capricorn te sprijină și aduce în mod neașteptat conexiuni influente în viața ta. Abordați aceste relații cu o mentalitate de afaceri pentru a vă asigura beneficii reciproce. Vei beneficia și de o mărirere de salariu în aceste zile.

Scorpionul

Energia din această săptămână este ideală pentru problemele dvs. financiare, de exemplu, vei găsi o modalitate să scapi de datorii. Faceți un bilanț al activelor dvs. valoroase care vă pot deschide calea pentru a vă crește veniturile în viitor. Cu Saturn în Pești și Soarele în Fecioară de partea ta, te stabilizezi în marea schemă a lucrurilor. Nu doar financiar o să urmeze o săptămână grozavă pentru tine, și sentimental vei avea parte de o mare surpriză din partea Universului, se pare că îți vei întâlni jumătatatea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191