Acestea ar putea fi cele mai norocoase zodii ale săptămânii 12-18 iunie. Vor primi vești grozave, iar totul le va merge ca pe roate

Acestea ar putea fi cele mai norocoase zodii ale săptămânii 12-18 iunie. Vor primi vești grozave, iar totul le va merge ca pe roate

Vrei să afli cum stai cu norocul în perioada 12-18 iunie? Potrivit astrologilor, câteva zodii vor avea parte doar de reușite și totul le va merge exact cum și-au propus. Te afli printre nativii cărora norocul le bate la ușă? Numai patru sunt norocoase.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Berbec

Săptămâna viitoare poate aduce oportunități în carieră celor născuți sub semnul Berbec. Se anunță mai multe noutăți interesante pentru acești nativi din zodiac. În a doua parte a săptămânii, este important să îți gestionezi banii cu atenție și să fii precaut în privința cheltuielilor mari. De asemenea, poți simți o nevoie puternică de a face schimbări, în special în relația ta de cuplu sau pe plan profesional, în orice caz, totul îți va ieși cum îți dorești, important este să îți aloci timp pentru a reflecta asupra nevoilor tale și să fii deschis să comunici cu cei din jurul tău pentru a ajunge la o înțelegere.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Leu

Nativii zodiei Leu vor trăi emoții intense. Această săptămână este favorabilă pentru relația de cuplu. Ar trebui să profitați de acest moment și să petreceți timp de calitate cu partenerul. Vei fi energic și plin de viață. Este, de asemenea, posibil să ai ocazia să îți dezvolți abilitățile sociale și să cunoști oameni noi, interesanți, și să primești o ofertă de afaceri, sau să începi un proiect nou.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Balanță

Pentru zodia Balanță, această săptămână ar putea fi una plină de pasiune și romantism pe plan amoros. De asemenea, și pe plan profesional ar putea fi o perioadă aglomerată. Este important să îți organizezi bine programul, să fii atent la detalii pentru a evita erorile, și, în plus, este posibil să primești o ofertă de muncă sau o oportunitate de a-ți dezvolta cariera.

Săgetător

Săptămâna aceasta, vei fi motivat să îți urmezi pasiunile și să te concentrezi pe ceea ce îți face cu adevărat plăcere. Vei avea întâlniri, discuții, negocieri, asocieri și afaceri. Totodată, această perioadă ar putea fi una bună din punct de vedere financiar. Însă, atenție! Sănătatea ta ar putea fi puțin sensibilă, așa că ar trebui să fii mai atent la obiceiurile tale zilnice de îngrijire personală.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191