Acțiune a Poliției Rutiere, în centrul Ploieştiului. „20 septembrie – ziua fără persoane decedate din accidente rutiere”

Acțiune a Poliției Rutiere, în centrul Ploieştiului. „20 septembrie – ziua fără persoane decedate din accidente rutiere”

Politistii din cadrul IJP Prahova, Biroul Rutier, organizeaza la aceasta ora o actiune de constientizare in randul soferilor, in scopul prevenirii accidentelor rutiere grave si responsabilizarii conducatorilor auto.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Cu acest prilej, circulatia in zona Palatului Culturii – strada Erou Calin Catalin a fost inchisa.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Comunicat Primaria Ploiesti:

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat, astăzi, solicitarea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova cu privire la închiderea circulației rutiere pe strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), miercuri, 20 septembrie 2023, în intervalul orar 13.30-16.30.

Măsura prevede și eliberarea parcării din zona menționată și a fost dispusă în contextul organizării, în bune condiții, a evenimentului “20 septembrie 2023, ziua fără persoane decedate din accidente rutiere!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191